Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: HU

FAQ
Log out
Order status
Delivery time of about 10-12 working days for bikes    more info >

ZwölfEnder Márka üzlet

About ZwölfEnder

ZwölfEnder

A Zwölfender mindig is a legkiválóbb minőségi sport és kerékpársport kiegészítő márkaként volt ismert. A gyártási folyamatnak - minden területre kiterjedő állandó alapanyag ellenőrzés és a folyamatos fejlődés mellett- célja, hogy Önnek a kivánt célra a legoptimálisabb terméket nyújtsa és avval sokági örömet okozzon.

Először jött az ötlet: mielőtt jó 15 éven át keresik a dolgozók az optimális megoldást a neoprém kamálsi területen, összefogtak egy annak idején híres szörf ruhamárka gyártóval. Első ellátóként a piacon, a Zwölfender különböző követelményeket egy jó funkciónáló és tökéletes illeszkedésszel felszerelt kamáslival kombinálták. Egy jó éves fejlődés és tesztidőszakot követően a kamásli modell elkészült, és ma is a CLASSIC elnevezzéssel található meg a termékpalettájukban. Joggal érte el a „klasszikus” címmel járó tiszteletet.

Az elmúlt években a temékkínálatuk folyamatosan kiváló termékekkel bővült és a már meglévő termékek folyamatosan továbbfejlesztésre kerültek. A több éves, szoros együttműködés az alapanyagbeszerzési, gyártási és logsztikai partnerekkel, lehetővé tette a Zwölfender gyártó számára, hogy gyorsan reagálni tudjon az új trendek felismerésére valamint a nyersanyag felszhanszálás területén létrejött technikai előrelépésekre. Minden esetben a nézőpontjuk középpontjában egy olyan kiforrott termék áll, amelyet korrekt áron kínálni tudnak.

Márkaboltunkban ZwölfEnder

Márkaboltunkban ZwölfEnder- megtalálhatja Összes 4 különböző termékeket verhetetlen áron szerte a világban
  • cipő pót és alkatrészek
  • kamásli
 
AJAX Loader Icon