Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: HU

FAQ
Log out
Order status

Tesztkerékpárok

HIBIKE Testcenter

Tesztkerékpárok

Egy kiváló kerépárt muszály a vásárlás előtt „kipróbálni”. Ehhez néha nem elegendő eg kötelező kör az udvarunkon. Nem, ehhez szükséges messzebb menni. Ki a városból, be az erődbe vagy fel az úttestre. Kronberg a Taunus lábainál hever. Innen lehetősége van közveltenül elindulni és a megfelelő nyomvonalat megtalálni, amelyet szívből lélekből letesztelhet. Az országúti kerékpárokat kipróbálhatja a hosszú Henninger-Turm verseny etapján, mert az közvetlenül hozzánk vezet.

Hogyan működik a kölcsönzés?

Ha egy kerépár tesztelni szerente, átadjuk Önnek szívesen a tesztkerékpár állományparkunkat, amelyet ezen az oldalon lát.
  • Hívjon fel bennünket vagy írjon nekünk e-mail-t, hogy egy egyedi időpontot egyeztetni tudjunk!
  • Kérjük a megértését az iránt, hogy a kölcsönzésért egy „használati” díjat számítunk fel 50-, Eur értékben, amely egy új kerékpár vásárlása esetén a vételárba beszámításra kerül. Emellett jelentéktelen, hogy mennyi idő telik el a tesztvezetés a vásárlás között. Amennyiben több tesztvezetést megtett, lehetősége van a kerékpár vásárlásakor valamennyi költséget beszámítattni. Ehhez csupán a korábbi számlákat kell csatolnia a vásárlákor, vagy fizetéskor a kasszánál.

Tesztkerékpár kölcsönzési feltételek:

  • A kölcsönzés csak egy hétvégére vagy egy munkanapra lehetséges. Az elhozatal a megállapodást követően lehetséges, a visszaadás pedig a következő munkanapon legkésőbb 17 óriáig szükséges.
  • A működésben fellépő veszteségért, kárért vagy szakszerütlen használatból eredő sérülésekért a kölcsönvevő a felelős.
  • Tesztkerékpár kölcsönzés havas időjárási körülményeknél sajnos nem lehetséges, a kerékpár elhasználódása ilyen időjárási körülmények között nagyon magas.

Tesztkerékpár kategóriák

Amennyiben az új modellek megérkeznek, az előző évi tesztkerékpárokat eladásra adjuk. A tájékozódás kedvéért értékeltük a teszkerékpárokat az állapotuk alapján.

Testbike-Kategorie Testbike-Kategorie
Testbike-Kategorie
Testbike-Kategorie
Kiváló állapotú:
alig vezetett, technikailag kifogástalan állapot, használat nyoma nem látható.
Jó állapotú:
vezetett, de rendben tartott, jó technikai állapot, csak kisebb használati nyom látható
Használt:
gyakrabban vezetett, technikailag jó állapotban, használat nyomai látható
Egyértelműen használt:
gyakran vezetett, bizonyos technikai hiányosságok, a használat nyomai egyértelműen látható


A következő kerépárok állnak tesztkerpárként rendelkezésre:

 
AJAX Loader Icon