Logo
Szállítás: HU

Belépés
Rendelés állapota

Akciós utalványkódok

Ismertető a HIBIKE akciós utalványaihoz

HIBIKE akciós utalványai egy hirdetési akciókhoz kötődnek. Ön megkaphatja azt és akkor nyerhet vele egy kis szerencsét.

Az akciós utalványokat az Internet boltunkban a megrendelésnél tudja beváltani. Ahhoz a megrendelés folyamatnál talál egy speciálisan erre megadott mezőt, ahol az utalványkódot beváltani tudja.

A következő pontokban felsoroljuk azt, amire az utalvány felhasználása során figyelni kell és hogy milyen szabályok érvényesek.

Kérjük figyeljen oda, hogy a következő felsorolások a HIBIKE akciós utalványokra vonatkoznak és nem a HIBIKE ajándékutalványokra. Amennyiben egy HIBIKE ajándékutalvánnyal rendelkezik, akkor arra más szabályok vonatkoznak.

 • Egy hirdetési akcióra csupán egy utalvány váltható be.


 • Az utalvány mindössze egyszer beváltható. Az utalvány ezt követően érvényét veszti.


 • Amennyiben utalványát nem szeretné beváltani, lehetősége van barátnak, ismerősnek, vagy munkatársának az utalványt továbbadni. Az utalványok nem személyhez kötöttek.


 • Több utalvány, a hasonló vagy különböző akciókhoz együttesen nem kombinálhatóak. Gyakran vannak előírások, a beváltás termékcsoportra való korlátozására, továbbá a szállítási költség fizetése utalványon keresztül ebben az esetben nem lehetséges.


 • Ezen kivül az akciós utalvány utólagosan nem kapcsolható a megrendeléshez. Egy akciós utalványt tehát mindig azonnal a megrendeléshez kell behelyezni.


 • Figyeljen a utalvány lejárati dátumára! A HIBIKE akciós utalványok időbeli felhasználásban korlátozottak, és csak az akciós időtartamon belüli megrendelések esetében helyezhetőek be.
  Az utalványok lejárati idejének hosszabbítása sajnos általában nincs lehetőség.
  Természetesen az utalvány akkor is érvényes, ha a megrendeléshez az akciós időtartamon belül használták fel, de az áruszállítás csak az akciós időtartam lejárta után történik meg. Tehát mindíg a megrendelés időpontja a mérvadó.


 • Egy utalvány felhasználása nincs hatással a szállítási költségekre. Ha tehát Ön egy terméket rendel és az áruérték miatt szállítási költség nélküli szállítás jár, az utalvány úgy nem változtat semmit. Az utalvány nem ajándékoz értéket a megrendeléshez, hanem csupán fizetési eszközként használható.

Az akció utalványok beváltása

 • Az utalványt csupán egyszer tudja beválthatja a weboldalunkon http://www.hibike.de/ vagy http://www.hibike.hu/.


 • Az utalvány megrendelésenként csupán egyszer felhasználható. Személyenként csak egy utalvány váltható be az aktuális akciónkhoz. Utalványok kombinációja egy másik akcióból nem lehetséges.


 • Az utalvány készpénzben nem kifizethető. Az utalvány továbbértékesítése hasonlóképpen nem megengedhető. Az utalványt utólag már egy folyamatban lévő megrendeléshez hozzákapcsolni nem lehet.


 • Ebből következően: a távollévők között létrejött kereskedelemben a elállási jog alkalmazása során: az utalvány értéke ugyanúgy nem kifizethető. Ebben az esetben csupán a tényleges kifizetett áruérték kerül visszatérítésre. Ha a megrendelés törlésre kerül, úgy az utalvány is elveszik. Ha a termék kicserélésre kerül, akkor az utalvány a cserélt árura átszámításra kerül.


 • Amennyiben az utalvány értéke az Ön megrendelésére nem elegendő, a különbséget lehetősége van különböző fizetési formákon keresztül kiegyenlíteni a HIBIKE részére. Egy túlfizetés utalványon keresztül alapvetően kizárható, nem keletkezik utalványon keresztül sosem jováírás az Ön számlaszámára a HIBIKE-tól


 • Az utalvány újságokra és könyvekre nem beváltható (könyvárkikötés mitt).


 • Amennyiben a megrendelés során az utalványa beváltásakor elírási hiba történik, azért sajnos semmilyen felelőséget nem tudunk vállalni. Ebben az esetben nem tudunk egyetlen utalványt sem felszámítani.

Segítség! Van egy problémám!

 • A beváltókódot nem sikerült elfogadtatni.
  A leggyakoribb ok ebben az esetben: az elírás a kód megadásánál. Hasonlítsa újra össze a megadott adatot a beváltókóddal.


 • Elveszítettem az utalványomat.
  Az akciós utalványokat sajnos nem lehet helyettesíteni.
 
AJAX Loader Icon