Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: HU

FAQ
Log out
Order status
Our online shop is open ✅ delivery info >

Műhely

Hibike WerkstattAbban az esetben, ha a kerékpárjának karbantartásra, vagy technikai probléma megoldására lenne szüksége, szívesen segítünk Önnek műhelyünkben. A kerépárját bármikor elhozhatja hozzánk, és eladóink felveszik az Ön megrendelést valamint tanáccsal látják el a javítást illetően.
Ajánljuk, hogy előtte keressen fel bennünket telefonon vagy email-en keresztül, hogy egy időpontot előkészítésével Önnek a leggyorsabban segíteni tudjunk.

Ajánlatunk:
Végeztesse el az éves ellenőrzést, vagy más nem időhöz kötött munkálatokat egy nyugodtabb időszakban, ősszel vagy télen. Így nem kell az év eleji rohanás miatt, vagy nyáron a várakozási idővel bajlódnia.

A kompetencia a legfontosabb számunkra!

A szervízmunkatársak a helyszínen, az álltalános munkálatok és ellenőrzések mellett, képesek bonyolúltabb problémák, így tárcsafékek, teleszkópok, rugós tagok vagy egyéb csapágy munkálatok végrehajtására is, valamint rendszeres karbantartási feladatok kompetensen elvégezni.
Ezért a dolgozóink rendszeres a gyártók és importőrök álltal szervezett oktatáson résztvesznek és lépést tartanak a technika fejlődésével.

Mivel naponta kiváló és nemes kerékpárokkal és alkatrészekkel dolgoznak, így a szerelőink sok rutinnal rendelkeznek a részben érzékeny és egészében igényes technikai Hig-End területen. Mondern ipari alapanyagok, mint a karbon, a titán és az alumínium, nálunk mindennapos és éppen ezért vagyunk magabiztosak a munkánkban.

 
AJAX Loader Icon