Logo
Szállítás: HU

Belépés
Rendelés állapota

Fox Racing Márkabolt

A márkáról Fox Racing

A Fox Racing a legismertebb Motocross márka a világon. A Kaliforniában honos vállalalkozás Fox ruházati termékeket fejleszt az legextrémebb és fizikailag legigénybe vevőbb Motorsport, a Motocross számára. És ebből a felismerésből profitálnak végezetül a hegyik kerékpárosok és a BMX-sek is. Mert itt is hosszú ideje a FOX a vezető márka.

A Fox 1974-ben alapult Geoff Fox által, aki a fizika doktora, és aki ezidági a Santa Clara kaliforniai egyetemen tanított.

A Fox továbbra is családi tulajdonban van. Mind a négy gyermek Geoff és Josie Fox-től teljesmunkaidőben a vállalkozásban dolgoznak. Ahogy további 300 dolgozó is.

A HIBIKE-nál megtalálja a FOX-ruházat széles palettáját. A sportruházattól kezdve a szabadidős ruházatig. Ehhez a választékhoz nem talál hasonlót!

A Fox Racing márkaboltról

A HIBIKE Fox Racing márkaboltjában összesen 722 különböző terméket találsz verhetetlen áron, világméretű szállítással: mezek kerékpár L/S, sisak, fejvédő pót és alkatrészek, Handschuhe Langfinger, nadrágok (kerékpár) hosszú, pólók és még többet.
 
AJAX Loader Icon