Logo
Szállítás: HU

Belépés
Rendelés állapota
Today only 🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Continental Márkabolt

Continental Online Shop - tires, bicycle inner tubes and more

Continental tires - Get the grip

A márkáról Continental

Continental

Több mint 100 éves tapasztalat a kerékpár gumik fejlesztésben és termelésben tették a Continentált egy egyedüli vállalattá ebben az ágazatban. A Contientál ezen felül az egyedüli német kerékpárgumi gyártó németországi termeléssel!
A Korbach-i Technológiai és Fejlesztési központban mindíg újabb és újabb technológiát fejleszt ki a Continental.
Minden egyes egység célja, egy optimális gumit előállítani, Continentál hasonlóképpen helyezi a hangsúlyt a profikra, a hobbi sportolókra, és a hétköznapi kerékpárosokra. Így nem csupán az élsport számára alkot High-End termékeket, hanem a hétköznapi gumik esetében is.
Mint nemzetközi szereplő a Continentál tart Hightech gyártósorokat Németországon kívül is, amelyek ugyanolyan gondossággal és odaadással állítanank elő gumikat a Continentál számára. Az összes Continentál kerékpárgumi közös abban, hogy azokat a Korbach Technológia centrumban (Németország) fejlesztették és ott szigorú vizsgálati kritériumoknak vetették alá.

A Continental márkaboltról

A HIBIKE Continental márkaboltjában összesen 216 különböző terméket találsz verhetetlen áron, világméretű szállítással: külső gumi Trekking / City drótperemes, belsők MTB, külső gumi MTB összehajtható 27.5/650B, Reifen MTB faltbar 29 Zoll, belsők országúti és még többet.
 
AJAX Loader Icon