Logo
Szállítás: HU

Belépés
Rendelés állapota

Bontrager Márkabolt

Bontrager bike wear - your bike equipment brand by Trek

A márkáról Bontrager

Bontrager

A bontrager sztori elegendő legedával rendelkezik. A mérnökök, a konstruktőrök, a fizikusok, a szerelők, a versenyzők és a megszületett “Do-itYouselt” típusú Keith Bontrager is csatlakozott a 70 évek végén a már fennálló Montainbike mezőnyhöz – egy tudományosan megközelített váz konstrukcióval, az anyag felismerésével és annak feldolgozásával.

Egészen a 80-as évek közepéig gyűjtötte az információkat a vázak és az alkotóegységek kudarcairól, majd elemezte annak miértjeit is. Mivel Keith céljának azt tűzte ki, hogy jobb és tartós konstrukciót hozzon létre, így ebből az időszakból kialakult egy híres jelmondata: „Stabil.Könnyű.Olcsó. Válassz kettőt belőle!“ Bontrager habozás nélkül az első kettő mellett döntött, és gyorsan megalapozta a hírnevét, egyikeként a stabil és könnyű alkotóegységek előállítójaként, amelyet pénzért lehetet kapni. Mivel szkeptikus volt a hagyományos bölcsességekkel és inkább a rideg valóságban hitt, Keith először a részek stabilitását követelte meg és csak azt követően a lehetséges súly csökkentést– és ez gyakran nem volt olcsó.

A Bontrager márkaboltról

A HIBIKE Bontrager márkaboltjában összesen 293 különböző terméket találsz verhetetlen áron, világméretű szállítással: kerekek országúti / city külső gumihoz, nyergek, kulacstartók, kormányok országúti, Taschen für Gepäckträger & Rahmendreieck és még többet.
 
AJAX Loader Icon