Kosár
 
Célország: HU

Utalványkód:

Szolgáltatás & Tanácsadás

Szaküzletükben ajánljuk Önnek sok hasznos és átfogó tanácsadásunkat a kerékpár téma körül. Egyes szolgáltatásainkat szeretnénk itt pontosan bemutatni.

Ajánljunk Önnek:

  • BG-Fit 3D Kerékpár testreszabás
  • Egyedi kerékpár felépítés
  • Bikefitting
  • Polar Service
  • Shimano Custom Fit


BG-Fit 3D Kerékpár testreszabás

Specialized BG-Fit

A BG-Fit 3D módszer hogy a kerékpjára és a cipője tökéletesen testre szabott legyen, hogy avval a lehető legnagyobb hatékonyságot érjük el a sport és egészségügyi szempontból is. Ez a módszer elbírálja egy kiagyalt teszteljáráson kereszül az testi lehetőségeit és átveszi az Ön kívánságait és céljait a kerékpárjára. Így lehetősége van olyan vezető teljesítémorientációt keresztűl vinni, amely az utolsó pillanatokban versenyek esetén kisegítheti, ahogy az élvezetorientált kerékpárosok számára egyszerűen jobb kerékpározási élményt nyújt.
A módszer csak a szokásos testartási veszetséget tudja a kerékpárjára áthelyezni és a Önre teste szabni. Semmilyen sportorvosi kezelésre nem kerül sor. A súlyos testartás és mozgási károsodások esetén, a javulás csak orvosi és ortopédiai úton szabad és a tesre szabást a kerékpárjára csak részelegesen lehet átvezetni.
A tesre szabáshoz 80-150 percre van szükszég. Magával kell hoznia kerékpárját, cipőjét és kerékpár ruházatát. A felméréshez egyeztessen előre időpontot az erre kinvezett személlyel és adja meg a kerékpár típusának adatait, a megfelelő tanácsadó kiválasztásához.

A BG Fit felméréshez most egy betekintést nyerhet , a triatlonos Martin Heinrich-el, aki a felmérés alapján állítatta be optimálisra versenygépezetét.

Árak:
130,- € Specialized High Performance lábágyazat nélkül
150,- € Specialized High Performance lábágyazattal ( ajánlatra, a testre szabáskor a térdmozgás és lábbeállítás szükséges)

Időpont egyeztetés
Küldjön nekünk egy email-t a következő címre: laden.kronberg@hibike.de a kívánt időponttal, vagy hivjon fel bennünket a következő telenfonszám alatt: 06173-92390 avagy személyen a szaküzletünkben, szívesen megállapítunk egy időpontot.
Megértésüket kérjük azonban, hogy a BG-Fit kerékpár tesreszabást spontán nem tudjuk kivitelezni, erre vonatkozóan szakképzett személy és elengednő idő szükséges.

Több információt tudhat meg a Specialized BG-Fit programról a következő link alatt (angolul) vagy a rendelkezésre bocsájtott PDF-ben (németül)


Egyedi kerékpár felépítés

Nicolai Santa Cruz Intense Liteville

Egy ideje már egy egyedi álomkerékpárról álmodozik? Egy kerékpár szimplán csőből nem elegendő Önnek, mert minden egyes részen a kerékpárján a tökéletes teljesítményt várja el? És nem akar fél dolgokkal megelégedni? Akkor jó helyen van!

Összeállítjuk Önnek álomkerékpárját egyedileg a váztól kezdődően a küllőkig, felépítjük Önnek az egyeztetések során, a kivánságra szerint.
Rendelkezünk kizárólagos gyártókkal, mint Intense, Litespeed, Liteville, Nicolai, Santa Cruz, Specialized S-work, Storck stb. és természetesen a kapcsolódó alkatrészekkel is. Shimano Dura Ace Di2, Truvativ Hammerschmidt vagy Sram XX nálunk nem ekzotikus nevek, hanem nagyon jó ismerősök, akikkel szívesen beszélünk.

Jöjjön egyszerűen el hozzánk, vagy egyeztesünk egy időpontot, mert mi áldozunk időt az Ön álmára!


Bikefitting

bike-fitting

Egy új kerékpárnak akár hétköznapi vagy akár sportolási célra megfelelőnek kell lennie! Akkor a vezetési élvezet garantált!
Biztosra megállapítani, hogy az új kerékpárján minden rendesen helyezkedik el, használja a professzionel BIKEFITTING rendszert és derítse ki az egyedi vázméretét, ahogy a felépítés tömegét. Minden egyes kívánságnak és felhasználási céljának megfelelően megtaláljuk a megfelelő kerékpárt és beállítisuk a megfelelő ülésmagasságot a testömege és kívánsága alapján. Adott esetben tesre is szabhatjuk természetesen a rugós elemeket is.


Polar Service

Polar

HIBIKE és a Polar Service Center. Rendelkezünk olyan szakképzett személlyel, aki a pulzusmérők esetében az Ön követelményeinek megfelelően optimális tanácsot adhat. Kérdezze meg egyszerűen a szaküzletünkben a specialistákat.

Továbbá a helyszínen lehetőség van elemcserére a következő modellek esetében:
FA20, FT40, FT60, FT80, FT4, FT7, CS100, CS200, CS400, CS600, CS600X, RS800, RS800X, S1 und S3 Laufsensor, G1 und G3 GPS-Sensor


Shimano Custom Fit

Shimano Shimano Custom Fit

A Shimano Custom Fit kereskedőként, lehetőségünk van helyben a Simano Custom Fit MTB vagy országúti cipőjét az Ön lábfejéhez optimálisan beállítani. Hogy ez a rendszer milyen pontosan működik, azt meg tudja tekinteni a Shimano álltal készíttett videóval.Időpontegyeztetés:
A testreszabáshoz szükségünk van kb. 30-45 percre. Hogy a tesreszabást kellő nyugalommal és idővel végre tudjuk hajtani és a Shimano –Sűtőt, valamint a szükséges anyagokat a kívánt időponra előkészíteni tudjunk, egyeztessen velünk előre egy időpontot.
Küldjön egyszerűen egy e-mailt a következő e-mail címre: laden.kronberg@hibike.de a kivánt időponttal együtt, vagy hívjon fel bennünket a következő számon (06173-92390) vagy látogasson el egyszerűen a szaküzletünkbe egy időpontot egyeztetni.

Árak:
Ha az Ön Shimano cipőjét a HIBIKE-nál vásárolta, akkor felszámítunk a „forrómintáér” és a vákumpumpáért, cipőpáronként 35 €.
Szívesen szabjuk az Ön Shimano cipőjét akkor is a lábára, ha azt nem nálunk vásárolta. Ezért cipőpáronként 50 € számolunk fel Önnek.

 
AJAX Loader Icon