Logo
Szállítás: HU

Belépés
Rendelés állapota

Rólunk

One Love. Bikes!

HIBIKE – A LEGJOBB KERÉKPÁROK ÉS ALKATRÉSZEK TAUNUS SZÍVÉBEN


A HIBIKE 800 négyzetméternyi üzletterülettel nyújt a bringásoknak egy óriási áruválasztékot több mint 100.000 termékkel. A HIBIKE életére rányomta a bringarajongók szenvedélye a bélyeget. Mi szeretnék ezt a lelkesedést a kerékpárosoknak, így Önnek is tovább adni. Különleges figyelemmel kisérjük az ügyfélkezelést és a tanácsadást, amelyet sok sok szakmai ismeretre kihegyeztünk. Ön tőlünk nem csupán egy terméket kap, hanem az Önnek legoptimálisabb terméket. Természetesen ehhez szükségesek egyéb kritériumok teljesülése is, mint az illeszkedés, az ár és a technikai összeegyeztethetőség. Önnek lehetősége van kerékpárvásálás előtt nálunk szívére-kedvére tesztelni és a Feldberg körüli kerékpárutakat felfedezni. Szívesen idomítjuk Önhöz kerékpárját és cipőjét az ún. BG-FIT 3D kerékpárilleszkedő módszerrel.

A cégalapításról:
1994-ben Christian Bär üzletvezetőnek az az ötlete támadt, hogy Amerikából teleszkópokat importáljon Németországba és ott eladja őket. Így alapította meg a HIBIKE-ot. Az ötlet jónak tünt és az ügyfelek egyre többet követeltek. Szóval az áruválaszték erőteljesen kiszélesedett és a HIBIKE már egy hatalmas áruválasztékot kínált komplett kerékpárokból és tartozékokból. Az elkötelezettsége révén a cég, a kezdeti "diáktanyából" kinőtte magát és folyamatosan tovább fejlődött. A HIBIKE időközben egyike lett a vezető kerékpár és alkatrész csomagküldő kereskedőinek.

Egy zavarmentes folyamat érdekében több mint 60 dolgozó közel 4000 négyzetméteren dolgozik Kronbergben, az Ön megrendelésén és vásálásán. Körülbelül 120.000 db csomagot küldünk ki évente. A csomagküldés szerte a világban történik és a tanácsadás is több nyelven folyik. Így ma már nem csak németül, hanem angolul, olaszul, spanyolul és magyarul is megtalálható az oldalunk, és a tanácsadásban is anyanyelvű tanácsadók segítenek.

Évente több rendvezmény is megrendezésre kerül nálunk! Az év kimagasló eseményei közé tartozik a TESTIVAL, ahol számos gyártó jelenik meg az aktuális termékbemutatóikkal, amelyet tesztelni is szabad - valós körülmények között egy kényelmes kör keretében a Taunus körül vagy egy kemény terepen - szakmai segítőkkel.

Mi szeretnék, hogy hosszantartó öröme legyen a világ egyik legszebb hobbiján keresztül, természetesen HIBIKE termékekkel.

 
AJAX Loader Icon