Kosár
Termék: 408
Érték: 95.507,29 €
 
Célország: HU

Utalványkód:

Gyakori kérdések

Hogyan tudok a HIBIKE-nál fizetni?

Németországon belül:

Önnek következő lehetőségei vannak,

  • utánvéttel,
  • előrefizetéssel,
  • kényelmesen Visa- vagy Mastercard kártyával,
  • bankbeszedéssel (ha már korábban legalább egy alakalom előfizetéssel fizetett nálunk és a megrendelés összege nem haladja meg a 250 € értéket) vagy
  • finanszírozással kényelmes havi törlesztőrészelteken keresztül a Santander Consumer Bank által (csak meghatározott termékeknél, amelyek a katalógusban erre elkülönítve vannak, feltéve ha a finanszírozáshoz a bank hozzájárul) (Megjegyzés gem. § 5a III Nr. 2 UWG: Egy ajánlat a Santander Consumer Bank AG-tól, Santander-Platz 1, 41061 Mönchengladbach.)
  • PayPal-lel
fizetni.


Külföldről

Önnek a következő lehetőségei vannak,
  • előrefizetés vagy
  • kényelmesen Visa- vagy Mastercard kártyájával
  • PayPal-lel
fizetni.
Külföldre a magas díjak miatt sajnos nem tudunk utánvéttel a megrendelést kiszállítani.

Milyen magas a szállítási költség?

Németországon belül:
A csomagok kiküldése Deutsche Post/ DHL AG-n keresztül történik. A szállításra Németországon belül a fizetési módtól függetlenül formálisan 4,90€ számítunk fel. 250,00€ áruértéktől a szállítás Németországon belül ingyenes.
Utánvétes fizetés esetében a 4,00€ utánvétel költséget számolunk fel. Ezenkívül a Posta további 2,00€ számít fel ebben az esetben ún. „Visszavezetési” díjként, amely Öntől a csomag kézbesítéskor beszednek.

Kérjük, tekintse meg a: szállítási költség táblázatunkat

Külföldre:
A csomagkiszállítás Deutsche Post /DHL AG, UPS és GLS közvetítésével történik. A szállítási költségeink külföldre egy táblázatban felvezetésre kerültek.

Kérjük, tekintse meg a: szállítási költség táblázatunkat

Áruforgalmi adó az EU-n kívüli megrendeléseknél?

Ha Ön EU-n kívüli tagállamból rendelt, a német áruforgalmi adó (jelenleg 19%) levonásra kerül. Az Ön országában lehetősége van adózni és vámot fizetni. Az adózásért és a vámkezelésért a vevő, tehát Ön a felelős. További információkat talál példaként a megjegyzés a szállításhoz Svájcba és más nem EU-s tagállamokba.

Legkevesebb rendelési összeg?

Röviden és egyszerűen: az nálunk nincs. Ha ön csak egy kis alkatrészt szeretne, kiszállítjuk Önnek. Teljesen mindegy, hogy milyen kevés is. Csak a normál szállítási költség merül még fel hozzá.

Mikor terhelik meg a kreditkártyámat?

Ha Ön kreditkártyás fizetés mellett döntött, a kártyája akkor kerül terhelésre, ha a terméket kiküldjük Önnek. Egy perccel sem korábban. Pénzt csak termékért.

Mikor történik a bankbeszedés?

Ha Ön bankbeszedéses fizetési mód mellett döntött, először a termék kerül kiküldésre. Ezt követő első munkanapon lesz a bankbeszedés a könyvelésen keresztül felvezetve. Itt is: pénzt csak termékért.

Lehetséges egy ruházati terméket, ha a méret nem megfelelő, kicserélni?

Igen, ha a terméket felpróbálta és azt állapította meg, hogy nem megfelelő, kicseréljük Önnek a megfelelő méretre.

Kapaható kinyomtatott katalógus?

Sajnos nem rendelkezünk kinyomtatott katalógussal.

Mit jelent a BULK és a RETAIL csomagolás?

Mindkét jelzés azonos terméknél különböző kiszolgálási formát jelent.
A „bulk” egy angol szó, jelentése „nagy” és „ki nem csomagolt”. A „bulk” megnevezésű termékek tehát olyan termékek, amelyek nagyobb mennyiségben, egy ún. csomagegységben érkezik és azt legtöbbször ragyogó egyéni csomagolás nélkül kerül eladásra. Ez csak annyit jelent, hogy Ön mint vevő javára lényegesen olcsóbb árért egy tarka csomagolásról lemond. Ehelyet megkapja a terméket egy semleges csomagolásban. De kifejezetten egy azonos felvezetésről és minőségről és valódi szállítási terjedelemről van szó, ahogy az egyedi csomagolású termékeknél.
A „retail” egy angol „kiskereskedelem” szóból jön, és ezzel összhangban azt jelenti, hogy a termék eredeti csomagolásban kerül értékesítésre. Ebben az esetben csak csekély beszerzési előnyt tudunk továbbadni, ezért azonban egy jobb rendelkezésre állást tudunk biztosítani.

Textilmegjelőlés- melyik anyagból készült?

A textilmegjelőlések az anyagösszetételre vonatkozóan Németországban a textílmegjelőlésre vonatkozó törvényben meghatározottak. Sok megfogalmazás, amelyet köznyelvenben már bizonyos szállakra és rostokra használnak, törvény alapján nem egészen megengedhető. Hogy a sötétségbe fényt vigyünk, rendelkezünk egy textil lexikonnal amelyet Önnek állítottunk össze.

Melyik méretet kell megrendelnem?

A ruházat és cipő konfekció méretek mindíg egy kényes téma, mert gyártótól gyártóig különbözően vannak meghatározva. Egy gazdag terjedelmű mérettáblázat gyűjteményt állítottunk össze, amelyet Önnek szívesen rendelkezésre bocsájtunk.

Hogyan tudhatom meg, ha egy gyártó visszahívást rendel el

Ha a gyártó valamelyik termékére visszahívást rendel el, természetesen informáljunk Önt róla. Az aktuális visszahívási jelentésünket megtalálhatja a kezdőoldalunkon.

 
 
 
AJAX Loader Icon